Softkeyworld Ltd is Microsoft Partner, Microsoft AEP – Authorized Education Partner & CSP Reseller.
We moedigen je aan om prijzen, diensten en producten te vergelijken. Op alle artikelen die we verkopen geven we 100% tevredenheidsgarantie. Praat met ons of bekijk onze productlijst en ontdek hoe wij een betrouwbare softwareoplossing kunnen bieden om de efficiƫntie en winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren.

Untitled design 13

 

We zijn gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk. we bieden een mooie selectie koopwaar op internet tegen www.softkeyworld.com. Als Microsoft-partner kopen we rechtstreeks bulkproducten van Microsoft. Daarom kunnen we Bulkkorting op Microsoft-producten aanbieden. Onze licentiecode voor alle producten is geautoriseerd door Microsoft en andere merken.

prijzen

2016 US SMB Champions Club Southwest Rising Star van het jaar door Microsoft’s Small and Mid- Sized Business (SMB) Champions Club
De prijs is een erkenning voor diegenen die een aanzienlijke Microsoft MKB-verkoop en jaarlijkse omzetgroei in het MKB hebben laten zien bij MKB-klanten in het zuidwesten van de regio. Leden van de US SMB Champions Club hebben laten zien dat ze zich inzetten om kleine bedrijven te voorzien van de juiste technologie en diensten die ze nodig hebben om succesvol te zijn.

DIENST UREN

Maandag-zaterdag 8.00 tot 17.00 uur

E-mail: [email protected]

Ons kantooradres in het Verenigd Koninkrijk

Softkeyworld Ltd

27 Old Gloucester Street, Londen, Verenigd Koninkrijk, WC1N 3AX

Geregistreerd in Engeland en Wales. Bedrijfsnummer 13321373
Kantooradres VS:
662 S Coast Hwy Laguna Beach, CA 92651 USA