office 2021 pro plus
Windows 11 8
office 2021 pro plus
Windows-11-8
previous arrow
next arrow

ORIGINELE SOFTWARE VAN SOFTKEYWORLD!

Iedereen kan gemakkelijk software kopen bij Softkeyworld

KOP

Veilig winkelen via SSL-encryptie.

DOWNLOAD

Download de software onmiddellijk na aankoop.

INSTALLEREN

Software installeren en activeren - Klaar.

NIEUWE HITS

WAAROM MEER BETALEN VOOR MICROSOFT SOFTWAREPRODUCTEN ALS SOFTKEYWORLD VEEL GOEDKOPER IS?

Veel bedrijven en zelfstandigen zijn bang om geld uit te geven aan dure huidige of oudere versies van MS Office, serverprogramma’s en licenties – wij hebben de oplossing: gebruikte software van Softkeyworld. Dit betekent dat je vaak een veelvoud van de oorspronkelijke prijs van de fabrikant bespaart en een volledige versie van de software krijgt die je wilt – zonder beperkingen wat betreft het aantal functies of de gebruiksduur.

De legale wederverkoop van reeds gebruikte softwarelicenties maakt het mogelijk: Ook jij kunt bij Softkeyworld profiteren van de economisch voordelige mogelijkheid om gebruikte Microsoft-software op je eindapparaten te gebruiken – zonder abonnement. Hierdoor kun je speciale bedrijfsedities en professionele individuele toepassingen kopen die anders alleen beschikbaar zijn voor grote bedrijven of als volumelicenties.

En als je gewoon je behoefte aan client access licenses (CAL’s) wilt afdekken of uitbreiden – in de Softkeyworld softwareshop koop je alleen precies zoveel CAL’s als je daadwerkelijk nodig hebt. Dit maakt het licenseren van je serversoftware bijzonder betaalbaar.

undraw empty cart co35

MEER DAN 100.000

TEVREDEN KLANTEN

undraw Instant support re s7un

GRATIS

EERSTEKLAS ONDERSTEUNING

undraw Online payments re y8f2

100%

TERUGBETALINGSGARANTIE

Onze partner

Softkeyworld Ltd is Microsoft Partner, Microsoft AEP – Authorized Education Partner & CSP Reseller, We zijn gespecialiseerd in moeilijk verkrijgbare of niet meer verkrijgbare bedrijfssoftware. We moedigen je aan om prijzen, diensten en producten te vergelijken. Op alle artikelen die we verkopen geven we 100% tevredenheidsgarantie. Praat met ons of bekijk onze productlijst en ontdek hoe wij een betrouwbare softwareoplossing kunnen bieden om de efficiëntie en winstgevendheid van uw bedrijf te verbeteren!

Untitled design 13

Bundels

Heb je meer dan één product nodig? Bespaar geld en koop Office en Windows samen!

Vertrouwd door 1000+ particulieren en bedrijven in de VS